nieuwsbrieven


Heb je het al gehoord.....
Ramona weet als geen ander de complete boekhouding bij te houden. Ze is heel precies, is een gediplomeerd boekhoudster en ze heeft nog een aantal uren over om dat ook voor jou of jouw bedrijf te doen.

Verzonden op 12 December 2016
Na een spannend jaar en een verhuizing, willen wij 2016 feestelijk afsluiten. Daar hebben wij alle redenen voor en daarom nodigen wij jullie uit om op 22 december 2016 vanaf 15.00 uur een hapje en een drankje bij ons te komen doen. Wij stellen het zeer op prijs als je ons laten weten of je komt, zodat wij voldoende in huis hebben.

Verzonden op 11 augustus 2016
De WIJkcoop010 is verhuisd! Tijdens de vakantie periode zijn wij druk bezig met het opknappen van onze nieuwe locatie. Hopelijk kunnen wij hier voor langere tijd werken aan ons bewonersbedrijf in Noord/ZoHo. IABR 2016 weet het inmiddels, de WIJkcoop010 is officieel 'Next Economy Hotspot' van Rotterdam.

Verzonden op 18 april 2016
Vrijdag lunchen bij de WIJkcoop010 Wat kan er in korte tijd allemaal niet veranderen! Zo zit de WIJkcoöperatie in een mooi pand op de Zomerhofstraat en zo moeten wij al weer gaan verhuizen. Na ruim een jaar gewerkt te hebben om een ‘vergeten’ locatie nieuw leven in te blazen, is dit ook de buitenwereld niet ontgaan. Nieuwe huurders hebben zich bij Havensteder aangemeld, waardoor wij deze zomer onze plek moeten gaan afstaan. Ondanks de belofte dat wij een nieuwe plek gaan krijgen, brengt deze ‘verhuizing’ ook de nodige onrust met zich mee. Raakt dit ons? Zeker, maar het motiveert ons ook om nog harder te werken om onze buurt mooier en leuker te maken. Voor onszelf, maar zeker ook voor de bewoners en onze vrijwilligers.

Verzonden op 9 februari 2016
Zo ZoHo Borrel

Verzonden op 9 februari 2016
Zo ZoHo Borrel

Verzonden op 12 augustus 2015
Het eerste jaar van de WIJkcoöperatie gaan wij groots vieren! De WIJkcoöperatie Rotterdam - Noord bestaat op 28 Augustus precies een jaar! Dit gaan wij groots vieren met de Open ZoHo. Toevallig of niet? Veel geleerd en heel veel gedaan, maar nog veel meer te doen. Zo druk geweest dat de nieuwsbrief er de afgelopen maanden wat bij in geschoten is. Dat gaan wij goedmaken, nu met een kort overzicht en de uitnodiging op 28 augustus met ons te komen lunchen.

Verzonden op 22 januari 2015
De WIJkcoöperatie gaat ZoHo! Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen of de eerste grote veranderingen staan al weer voor de deur. Wij zijn ontzettend trots om te kunnen melden dat de WIJkcoöperatie Rotterdam (Noord) vanaf 26 Januari gevestigd is aan de Zomerhofstraat 71. Zoals bij velen vast wel bekend, worden de oude gebouwen in dit gebied, die voor de crisis nog op de nominatie stonden om gesloopt te worden, nu omgetoverd tot spannende werklocaties. Het internationale succes dat het ZoHo gebied nu heeft, moet ook gaan uitstralen op de bewoners van de Agniesebuurt en Rotterdam Noord. Hiermee verhuisd ook het WIJkcafe dat elke maandag nog steeds druk wordt bezocht en start om 10 uur

verzonden op 23 december 2014
Het was een mooi jaar! 2014 is nu bijna ten einde en dat geeft ons de gelegenheid even terug te blikken. Niet al te lang, want wij willen vooral ook vooruit kijken. Wat gaat het komende jaar ons brengen. Het is nog maar vier maanden geleden dat wij de Kick Off hadden van de WIJkcoöperatie Rotterdam (Noord) en er is in die tijd veel gebeurd. Voor wij iedereen prettige feestdagen wensen, even de hoogtepunten op een rijtje.

Verzonden op 30 oktober 2014
De WIJkcoöperatie gaat de wijk in Regelmatig ontmoeten wij nieuwe mensen, bewoners van Noord, ondernemers of vertegenwoordigers van gemeente of organisaties die actief zijn in Rotterdam Noord. Dat werkt heel inspirerend, omdat wij zien dat individuele burgers vaak bijzonder betrokken zijn bij hun wijk en stad. De WIJkcoöperatie Rotterdam heeft als doel de ideeën en initiatieven die er ontstaan te versterken en uit te voeren. Daarom willen wij met behulp van deze nieuwsbrief graag een oproep doen. En de WIJkcoöperatie gaat de wijk in.

verzonden op 25 september 2014
De volgende stap...... De Kick Off van de WIJkcoöperatie op 28 augustus was een groot succes. Wij willen de ruim 120 bezoekers hartelijk bedanken voor het meedoen aan de WIJksafari en de proeverij na afloop. De belangstelling heeft ons overdonderd en we zijn er nog stil van. Niet dat we hebben stil gezeten, maar het heeft ons zeker aan het denken gezet. Een leuk evenement opzetten is niet het moeilijkste, maar een 'bottom-up' WIJkcoöperatie opbouwen is een stukje ingewikkelder. Maar belofte maakt schuld, dus hebben we voorlopig voldoende te doen. En omdat wij dit niet alleen kunnen doen, de uitnodiging aan iedereen een kleine bijdrage te leveren.

verzonden op 26 augustus 2014
Laatste loodjes voor het Programma WIJkcoöperatie Rotterdam (Noord

verzonden op 19 augustus 2014
Programma Kick Off - 28 augustus 2014

Verzonden op 18 juli 2014
Graag nodigen wij u uit mee te denken en werken om Rotterdam Noord mooier en sterker te maken. Door middel van ontmoeten willen wij vragen en ideeën faciliteren van bewoners en ondernemers. Niet alleen om te praten, maar vooral door te doen. U weet het, Rotterdammers staan bekend om de uitspraak: niet lullen, maar poetsen!